Informatie-en communicatietechnologie

Werkt uw bedrijf aan innovatieve projecten? Mogelijk komt u in aanmerking voor vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor R&D

Geniet uw bedrijf al van een interessante vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D?

R&D in informatie-en communicatietechnologie Cloud, big data, AI of ‘software as a service’ zijn meer dan alleen modewoorden. Het zijn de drijvende factoren van de vierde industriële revolutie. Deze concepten zullen alleen maar belangrijker worden nu we aan de vijfde revolutie beginnen. Zowel consumenten als B2B-bedrijven verwachten automatisering en digitalisering. Vaak worden deze bedrijfsaspecten gezien als de nieuwe norm. Om aan deze steeds toenemende eisen van de markt te kunnen voldoen, moet de ICT-sector voortdurend innoveren. Keer op keer worden de grenzen van de techniek verlegd. Vanwege deze continue cyclus van nieuwere, betere technologieën is het verre van eenvoudig om de grenzen van R&D in de ICT-sector te definiëren. Onze deskundigen helpen u bij deze uitdagingen en identificeren de juiste stimuli die gekoppeld zijn aan innovatie.

Voorbeelden van R&D- activiteiten in de informatie-en communicatietechnologiesector die in aanmerking komen:

  • Creatie van nieuwe of efficiëntere algoritmen met behulp van nieuwe technologieën
  • Ontwikkeling van nieuwe methoden om de verwachtingen en voorkeuren van de consument te meten
  • Onderzoek naar manieren om bugs in hard-en software op te lossen
  • Nieuwe toepassingen van technologieën zoals AI of machine learning
  • Ontwikkeling van IoT-systemen
  • Toepassing van nieuwe ICT-technologieën om een innovatief bedrijfsmodel te realiseren
  • Ontwikkeling van nieuwe methoden of tools om de ontwikkeling van software te versnellen

Meer over Leyton

Leyton heeft expertise op het gebied van innovatiefinanciering. Die expertise bieden we aan als een end-to-end service in de vorm van aanvragen voor vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D. Wij begeleiden onze klanten tijdens de volledige procedure en bieden een complete ondersteuning vanaf de eerste screening tot en met de uiteindelijke uitbetaling. Onze belastingdeskundigen hebben een jarenlange ervaring in het samenwerken met bedrijven. Ze helpen bedrijven om waarde toe te voegen aan hun bedrijf door middel van fiscale stimuli voor R&D. Onze experts verzamelen de technische en fiscale gegevens zodat uw bedrijf optimaal kan genieten van de fiscale voordelen die door de overheid worden geboden.

Onze expertise


Leyton in cijfers

25

Jarenlange ervaring

40000

Klanten

Onze referenties
engie
Datwyler
tenforce
deme
alten
sopra steria
total
zoetis
cargill
contec
sanofi
3d systems
vinci energies
gim
Nalys

Praat met onze innovatiefinancieringsspecialisten

Contacteer ons arrow_outward arrow_outward