Energie

Werkt uw bedrijf aan innovatieve energieprojecten? Mogelijk komt u in aanmerking voor vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor R&D

Kan uw bedrijf genieten van een interessante vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D?

R&D in energie De energiesector staat momenteel in de schijnwerpers, aangezien bedrijven over de hele wereld vaker hernieuwbare energiebronnen willen gebruiken om de problemen die de klimaatverandering veroorzaakt, op te lossen. Innovatieve ontwikkeling staat centraal in de energiesector en daarom komt die sector in aanmerking voor de financiële stimuli voor innovatie. De ontwikkeling van nieuwe energiebronnen, het verhogen van de efficiëntie en intelligente meters, enz. de energiesector is rijk aan bedrijven die financieel voordeel kunnen doen met de maatregelen voor vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D.

Voorbeelden van R&D-activiteiten in de energiesector:

  • Verbetering van het energiedistributienetwerk om de betrouwbaarheid en de efficiëntie te verbeteren (nieuwe of verbeterde apparatuur, nieuwe kabeltypes, projecten om het energieverlies op het transportnetwerk te beperken enz.)
  • Smart grid/smart metering: de ontwikkeling van apparatuur en software om de energieproductie en het verbruik in realtime te meten en af te stemmen
  • Testen en laboratoriumwerk om de emissieniveaus van nieuwe brandstofmengsels te onderzoeken
  • Ontwikkeling van alternatieve brandstofmengsels die milieuvriendelijker zijn
  • Ontwikkeling van systemen in uitdagende werkomgevingen zoals op zee of bij extreme temperaturen

Meer over Leyton

Leyton heeft expertise op het gebied van innovatiefinanciering. Die expertise bieden we aan als een end-to-end service in de vorm van aanvragen voor vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D. Wij begeleiden onze klanten tijdens de volledige procedure en bieden een complete ondersteuning vanaf de eerste screening tot en met de uiteindelijke uitbetaling. Onze belastingdeskundigen hebben een jarenlange ervaring in het samenwerken met bedrijven. Ze helpen bedrijven om waarde toe te voegen aan hun bedrijf door middel van fiscale stimuli voor R&D. Onze experts verzamelen de technische en fiscale gegevens zodat uw bedrijf optimaal kan genieten van de fiscale voordelen die door de overheid worden geboden.

Onze expertise


Gedeeltelijke vrijstelling bedrijfsvoorheffing voor R&D

Wat is gedeeltelijke vrijstelling bedrijfsvoorheffing voor R&D en komt u hiervoor in aanmerking?

Aftrek voor innovatie-inkomsten

Wat houdt de innovatieaftrek in en hoe kan ik ervan genieten?

Vergoeding voor auteursrechten

Wat is de fiscale regeling voor vergoeding voor auteursrechten en hoe kan ik ervan genieten?

Subsidies

Van welk soort subsidies kan mijn bedrijf genieten?

Leyton in cijfers

Landen

12

Jarenlange ervaring

20

Klanten

24 000

Praat met onze innovatiefinancieringsspecialisten

Contacteer ons
arrow_outward arrow_outward