Meer dan een job: een echt avontuur!

Sluit aan bij een groeiende, internationale groep

Great Place to Work

Wij zijn zeer trots te kunnen aankondigen dat Leyton Belgium het Great Place to Work certificaat heeft ontvangen!

Bij Leyton hechten we veel belang aan het welzijn en de voldoening van onze werknemers en zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om onze waarden van medeleven, samenwerking en autonomie in de praktijk te brengen.

Het is dankzij het werk en de toewijding van elke Leytoniaan dat we tot de top 10% beste werkgevers in België behoren.

Wij meten onszelf en ons team aan zeer hoge normen en geven prioriteit aan de tevredenheid van onze werknemers, wat weerspiegeld wordt in onze prestaties.

Werken bij Leyton

Circle 1

Groeikansen

We werken met multidisciplinaire loopbaanontwikkelingspaden, gericht op de vaardigheden en profielen van onze medewerkers. Daardoor kan iedereen bij ons zijn volle potentieel benutten. Dankzij uw proactiviteit, prestaties en persoonlijkheid kunt u profiteren van de interne doorgroeimogelijkheden en uw ideale job vinden.

circle 2

Diversiteit

Diversiteit is kostbaar. Al meer dan 20 jaar verrijkt diversiteit onze organisatie, en draagt die bij aan onze prestaties en ons succes. Door de diversiteit van ons personeel te koesteren verrijken we onze interacties, versterken we onze projecten en bereiken we wereldwijd meer doelen. Er werken meer dan 36 verschillende nationaliteiten bij Leyton, die continu bijdragen aan onze expertise.

Circle 3

Sfeer

De belangrijkste pijlers van het enthousiasme van een medewerker zijn volgens henzelf een goed humeur, plezier op het werk en diversiteit. Een potentieel dat we benadrukken door middel van seminars, trainingen, afterwork-sessies en bedrijfsevenementen om solidariteit en teamgeest aan te moedigen!

Op zoek naar een boeiende job?

Ontdek onze vacatures

Mijn toekomstige job

Meer dan een job: een echt avontuur!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Elk jaar streven wij naar een verbetering van ons MVO-beleid. Op intern vlak, met onze klanten of dankzij onze samenwerkingsverbanden, we richten al onze inspanningen op duurzame ontwikkeling. Onze inzet en al onze activiteiten volgen de principes uiteengezet in de United Nations Global Compact.

  Zeilen

  Zeilen is een bijzondere discipline. Met deze sport kunt u niet alleen uw dromen verwezenlijken en avonturen beleven, ze is ook synoniem voor vernieuwing en hoogwaardige technologie. We hebben de oceanen doorkruist met Arthur Le Vaillant en met Sam Goodchild. We willen onze klanten, medewerkers en partners laten inschepen op een ontdekkingstocht naar topprestaties en uitmuntendheid, maar ook naar nuchterheid en verantwoordelijkheid. Met onze betrokkenheid in dit project en samen met de skippers en het enthousiasme van onze teams, willen we tonen dat we bekommerd zijn om de oceanen en onze planeet.

   Internationaal

   Onze teams zijn actief in 12 landen en meer dan 31 agentschappen over de hele wereld.

    Jakob Vandyck – R&D Consultant at Leyton

    Werken voor Leyton betekent voor mij werken met een bepaalde mindset: een nieuwsgierigheid en een can-do-attitude. Samen met onze klanten en ons team van experts zoeken we naar mogelijkheden voor uw processen en werkwijzen die anderen niet zien. Vervolgens zetten we die mogelijkheden om in de praktijk, zodat we op een efficiënte manier waarde creëren en er ruimte ontstaat voor innovatie.

    Liesbeth Pieck Business Developer

    Als fiscaal consultant bij Leyton Benelux focus ik me op tal van zaken die verband houden met de financiering van innovatie op fiscaal en procedureel gebied.

    Alexandre De Groulart Tax Consultant Consultant

    Ik begon als R&D-consultant. Samen met de business developers en de belastingadviseurs vormen we een efficiënt team, omdat we werken volgens het ‘divide et impera’ (verdeel en heers)-principe.

    Niklas Dochy Senior R&D consultant

    Als subsidieconsultant bij Leyton heb ik de mogelijkheid om nauw samen te werken met verschillende klanten. Zowel bij kleine IT-start-ups als bij biotech-giganten ben ik telkens betrokken bij het opstellen van de subsidievoorstellen voor innovatieve en technologisch geavanceerde projecten.

    Dounia Saadallah Grant Consultant

    Hoe denken onze medewerkers over werken bij Leyton


    Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat we kwalitatieve gesprekken hebben met onze klanten waarbij we over hun projecten overleggen zodat we een kwalitatief relatie kunnen opbouwen waar iedereen zich goed bij voelt.
    Mijn doctoraat in de scheikunde helpt me om inzicht te krijgen in de projecten in mijn expertisegebied zodat ik mijn klanten nog beter kan adviseren. En voor andere projecten komen mijn nieuwsgierigheid en aanpassingsvermogen goed van pas om nieuwe interesses en domeinen te ontdekken die ik mettertijd steeds beter beheers.
    Bovendien kreeg ik de kans om de zakelijke aspecten van een project te ontdekken, waardoor ik nog meer troeven achter de hand heb. En meer in het algemeen vind ik de werkomgeving bij Leyton geweldig omdat die is gebaseerd op vertrouwen, uitmuntendheid, teamgeest en plezier!

    Dounia Saadallah, Senior Grants Consultant

    Dounia is een van onze subsidieconsultants bij Leyton België. Ze heeft een doctoraat in de scheikunde van de Vrije Universiteit Brussel en de Université Grenoble Alpes en werkt sinds maart 2017 bij Leyton. Dounia helpt bedrijven vol enthousiasme bij het aanvragen van subsidies voor innovatieve projecten en werkt nauw samen met aangename collega’s.

    Met mijn achtergrond in de wetenschap begon ik als R&D-consultant. Samen met de business developers en de belastingadviseurs vormen we een efficiënt team, omdat we werken volgens het ‘divide et impera’ (verdeel en heers)-principe. We kunnen voortbouwen op elkaars expertise en dankzij ons teamwerk kunnen we R&D-bedrijven helpen om manieren te vinden om hun innovatie te financieren. Deze aanpak maakt van Leyton een interessante werkplek en is de sleutel tot zijn succes.

    Niklas Dochy

    Niklas is onze Team Lead R&D-consultant in Brussel. Hij heeft zich tijdens zijn master en doctoraat in de biologie gespecialiseerd in plantbiotechnologie en werkt sinds maart 2018 bij Leyton. Hij helpt bedrijven met de vermindering van bedrijfsvoorheffing voor R&D en is bezig met de ontwikkeling van zijn team.