Empower Your Future

Wij zijn internationale specialisten op het vlak van innovatiesubsidies

about us

Onze teams helpen onze klanten hun prestaties te verbeteren

Dankzij onze unieke methodes en de knowhow die we in de afgelopen 23 jaar hebben opgebouwd, kunnen onze klanten gebruikmaken van aanvullende financieringsbronnen zonder de focus op hun kernactiviteiten te verliezen. Leyton werd in 1997 in Parijs opgericht en is een internationaal adviesbureau gericht op de economische, ecologische en sociale ontwikkeling van bedrijven.

Onze adviseurs en technische experts komen met concrete oplossingen die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Onze 2000 medewerkers oefenen hun beroep met enthousiasme uit in 34 agentschappen verdeeld over 16 landen en onderschrijven onze waarden, zoals teamgeest, innovatie en duurzame ontwikkeling.

Leyton is in de eerste plaats een zakelijk avontuur dat begon met twee vastberaden en standvastige persoonlijkheden: François Gouilliard, voorzitter en oprichter, en Olivier de Beauminy, mede-oprichter. “Als er niks te verliezen valt, kunnen we net zo goed mensen helpen iets te verwerven”, dat was de belangrijkste beweegreden voor deze twee 23-jarige ondernemers om als bedrijfsadviseurs te beginnen.

Leyton in cijfers

Klanten

40 000

Jarenlange ervaring

25

Medewerkers

3 000

The Leyton Spirit

diversity_2

Onze mensen

Bij Leyton is er ruimte voor verschillen en diversiteit. Elke medewerker heeft zijn eigen achtergrond, persoonlijkheid, cultuur. Al deze verschillende input is een meerwaarde voor onze teams en uw projecten.

  smart_toy

  Innovatie als drijfveer

  Innovatie staat centraal in wat we dagelijks doen. Voor onze teams is elk nieuw probleem en elke wijziging in de regelgeving een kans om te innoveren en de waarde van onze dienstverlening te verbeteren. Wij begeleiden de projecten van onze klanten op basis van deze ambitie om constant te innoveren.

   all_inclusive

   Duurzame ontwikkeling

   Onze werknemers zetten zich in om onze impact op het milieu te verminderen, om integratie te bevorderen en om de meest achtergestelde groepen te helpen, hetzij door directe actie, hetzij via steun aan verenigingen. Het is ook een van de verbintenissen van Leyton om de duurzame ontwikkeling van onze klanten binnen hun bedrijf te ondersteunen.

    Leyton België

    Medewerkers

    75

    Actieve klanten

    1 200

    Ons managementteam

    Alexandre Gangji

    Managing Director

    Grégory Chu Van

    Senior R&D Manager

    Maxime Wauters

    Key Account & Business Development Manager

    Léonard Demoulin

    Sales Manager

    Sven Weemaels

    Sales Manager

    Cecilia Baliardini

    R&D Manager

    Bart Boeckx

    Tax Manager

    Sid Luyckx

    R&D Director

    Vincent Saerens

    Grants Manager

    Serge Kalitventzeff

    Grants Manager

    Christoph Van de Wouwer

    Tax Director

    Jennifer Niset

    Office Manager