eLEYTON: een 100% in-house Tech Lab

Ons team van ontwikkelaars werkt voortdurend aan vernieuwende digitale innovatie in samenspraak met de consultants zodat klanten de meeste toegevoegde waarde halen uit onze diensten.

Het Tech Lab

Onze technische en financiële consultants vertrouwen op het eLeyton Tech Lab voor de ontwikkeling van applicaties en tools die kunstmatige intelligentie, RPA (Robotic Process Automation) en databeheer combineren. Deze Augmented Consultancy-oplossingen stellen ons in staat onze klanten innovatieve diensten aan te bieden.

eLEYTON in cijfers

experts in het technologielab

100

intern ontwikkelde applicaties

60

productie roll-outs per maand

50

ontwikkelingsdagen in 2021

20 000

Digitale oplossingen voor meer efficiëntie

Het Tech Lab ontwikkelt exclusieve applicaties om specifieke problemen van klanten aan te pakken. Het zoeken naar subsidies is vaak een ingewikkelde en vervelende taak, gezien het grote aantal en de grote verscheidenheid van de beschikbare lokale, regionale en nationale subsidies. Het Tech Lab voorziet consultants en hun klanten van zoekmachines voor subsidies in het land zelf, die gebruik maken van gespecialiseerde datamining-technologie om de door overheidswebsites aangeboden open source data over financieringsmogelijkheden voortdurend bij te werken. Zo kan het vinden van subsidies snel en eenvoudig gebeuren waardoor we onze klanten, voornamelijk start-ups en KMO’s, de meest geschikte financieringsoplossingen kunnen voorstellen.

Grants & subventions

Zoekmachine voor subsidies en beurzen

Op maat gemaakte digitale platformen voor een optimale klantenervaring

LEYTON FOR ME


LEYTON FOR ME is een B2B-platform dat zowel consultants als klanten helpt de voortgang van verschillende projecten te volgen. Het platform bevordert een vlotte communicatie tussen de partijen, vereenvoudigt het delen van documenten en biedt andere nuttige functies voor de klant, zoals: transparantie van activiteiten, data security en een beter beheer en opvolging van projecten.

GigaWhat

Gigawhat is een platform dat het mogelijk maakt de financiering van projecten in verband met witte certificaten op een snellere en grondigere manier te beheren. Gigawhat bevat de nodige functionaliteiten voor de opvolging en het beheer van white certificates.

Teamwork

Belastingadvies als dienst

REV is de nieuwe webapplicatie die werd ontwikkeld voor start-ups en kleine ondernemingen om op snelle en eenvoudige wijze gebruik te maken van fiscale steunmaatregelen, zoals bijvoorbeeld de vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor onderzoek en ontwikkeling.
REV biedt een speciaal gebruikersportaal, integraties met producten van derden, en een snellere levertijd voor klanten die in aanmerking komen. Ontwikkeld als oplossing voor kleinere, tech-georiënteerde bedrijven maakt REV Leytons belastingdeskundigen en diensten van wereldklasse toegankelijk voor degenen die dat nodig hebben.

REV

Preview lancering op CES 2022

Digitals squads

Een organisatie die ons in staat stelt de volledige digitale value chain te beheersen

Geïntegreerde digitale teams

Alle digitale beroepen zijn geïntegreerd in ons in-house Tech Lab. Een organisatie die onze teams in staat stelt om de volledige digitale value chain te beheersen: product owners (PO), PPO (proxi PO) software engineers, data scientists, designers, DevSecOps, BI-consultants, scrum masters, tech leads…
De specialisatie van de teams, de professionele training, de aanwezigheid van PO-experts in de domeinen van toepassing en de perfecte integratie en onderdompeling in het hart van de operaties vergroten het begrip van de specifieke uitdagingen van elk bedrijf. Onze teams zijn goed uitgerust om de steeds complexere rapporteringsprocessen te optimaliseren.
Onze digitale teams, bestaande uit PO’s, business- en marketing specialisten en onze ‘pizza-team’ organisatiestructuur stellen onze experts in staat hun efficiëntie en wendbaarheid te vergroten dankzij betere communicatie en groepscohesie.

Excellence en Enhanced Intelligence

Alleen de top 100 medewerkers die dagelijks, door de ontwikkelingen in wetgeving en technologie constant in de gaten te houden, hun expertise tonen op alle gebieden van innovatie, worden opgenomen in het tech lab.
Onze Data Lab-teams zijn volledig gefocust op het experimenteren met AI-modellen om nog krachtigere trending technologieën te ontwikkelen.
Onze Data Factory-teams verwerken grote hoeveelheden data (data lake) om relevantere beslissingen te nemen en proactiever opportuniteiten te identificeren, zodat we actief nieuwe diensten kunnen ontwikkelen.

Betrouwbare en veilige oplossingen

Om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen te garanderen, hosten wij onze eigen servers in een privécloud, volgen wij strikte AVG-normen en respecteren en certificeren wij onze kwaliteitsnormen [ISO9001].
Door gebruik te maken van de nieuwste tools zorgen onze DevOps- en DevSecOps-teams voor de inzet, monitoring en kwaliteit van onze applicaties.

In Technology Research Facility: Female Project Manager Talks With Chief Engineer, they Consult Tablet Computer. Team of Industrial Engineers, Developers Work on Engine Design Using Computers

Onze eigen servers gehost in een privé Cloud